Rallyprøve i Sheltieklubben 13/11-10.

Det var med nogle nerver på, at Jessie og jeg tog til Rallyprøve i Sheltieklubben i Kongsholmparken i Albertslund.

Vi skulle jo vende sidste prøves “nederlag” og lidt dårlige oplevelse til succes.

Jessie var frisk og veloplagt og jeg fik styr på mine nerver, hvilket fik os igennem banen til 78 point og bestået.

På sidelinen havde vi Katrine, som jo ved hvordan vi kan gå og jeg fik en mulig årsag til hvorfor Jessie slår lidt fra i ringen: der var gøende hunde på ringsiden og Katrine er sikker på, at det er dem, der trykker Jessie.
Jessie er jo en forsigtig hund, der er vant til at gøende hunde betyder problemer fra hendes opvækst med Mollie og Rosie.

Så vi må bare blive ved med at deltage i prøver og se om hun ikke vender sig til det langsomt, som hun gjorde med udstillinger.

Men jeg er fuldt tilfreds med vores præstation :-)

DCH Rallyprøve den 23/10-10.

Den 23/10-10 tog Jessie og jeg til Lykkebjerg Bondegårdsferie sammen med Anne, Ayoe og Nushka til DHC Jyderup’s officielle Rallyprøve med Frank Kuhfelt som dommer.

Prøven foregik i en ridehal og der var tilskuer/siddepladser bag barrieren, hvilket gav et meget anderledes lokale at gå til prøve i/til træning i end Jessie og jeg er vant til.
Derudover var Jessie i løbetid og måtte ikke komme ind eller rundt på området, før hun skulle i ringen.

Dette kunne Jessie og jeg ikke helt kapere og vi bestod derfor ikke :-(
Jessie var meget usikker og utryg ved det anderledes sted, hvor folk stod oppe og kiggede ned på hende samt havde hunde, der kunne høres, men ikke ses.

Men vi prøver igen :-)

Vores første Rallyprøve 25/9-10.

Vores fantastiske træner og gode ven Katrine Søgaard fra Lyngholm Hundeskole har stille og roligt fået overbevist Jessie og jeg om, at vi da sagtens kan deltage i Rally-prøver…..

Så den 25/9-10 tog Jessie og jeg til Rally Begynderprøve i Belgisk Hyrdehundeklub i Måløv under dommer Frank Kuhfelt. Vi var sammen med Maria, Philippa og Brigid, så vi var ikke helt ensomme :-) Tak for hyggeligt selskab :-)

Jessie og jeg havde fået startnummer 1 og jeg frygtede, at jeg ikke kunne styre mine konkurrencenerver, men i det øjeblik vi gik ind i ringen, forsvandt jeg ind i min egen lille boble og Jessie og jeg havde vores egen lille fest.

Resultatet var over al forventning: Vi gik til 92 point :-)

Udstilling i Ballerup 18/9-10

Jessie og jeg tog en tur til DKK’s internationale udstilling i Ballerup den 18/9-10 til Jessie’s første fremstilling i åben klasse.

Det var vores første tur i ringen i 10 måneder, men det kunne jeg ikke mærke på Jessie; hun showede som altid og trak en Very Good samt klassevinder over 2 andre hjem under dommer Paula Rekiranta fra Finland.

Jessie i ringen taget af Pia K. Sommer

Jessie opstillet for dommeren taget af Pia K. Sommer