Emma

Navn: Sieger’s Quite Please
Født: 19. maj 2011
Køn: Tæve
Farve: Brun/hvid
Opdrætter: Kennel Sieger v/Jessie Borregaard, Vibe Borregaard Madsen og Kaj Madsen.

Lidt om Emma:
Emma er en fremme-i-skoene hund og hun giver os alle en del udfordringer.
Hun har et meget samarbejde temperament og prøver virkelig at gøre det rigtige hele tiden, men hendes opfindsomhed får hende gang på gang ud på glat is :-)
F.eks. ser hun ikke det at bruge et bord som afsætningsrampe for at komme op i sofaen som et problem.

Hun har formået at lære Jessie at lege og Jessie er næsten gået i barndommen sammen med Emma. De leger på livet løs og nyder hinandens selskab.
Emma ser meget op til Jessie og “desværre” også omvendt, når Emma’s skøre påfund smitter f.eks. det der med bordene :-)

Jeg har store forventninger til lille Emma i udstillingsringen, da hun er efter en af tidens bedste tævelinier og hendes mor i sig selv er fantastisk i udstillingsringen.
Emma har indtil videre hvad der skal til i udstillingsringen – vi skal bare lige finde vores fælles fodslag.

Hun viser også gode takter i sporenes verden og lydighedstræningen går som smurt og så må vi mennesker lære at leve med en opfindsom hund, der nogle gange befinder sig på stuebordet eller i vasketøjskurven bare fordi hun kan :-)

Hendes hundesprog virker rigtig fornuftigt, men hun skal beskyttes mod overbrusende store hunde, da hun meget gerne vil lege og ikke selv formår at stoppe legen, inden den går for vidt.

Fremtiden er vid åben for Emma og kun tiden vil vise om hun ender som udstillingshund, rallyhund, sporhund eller agilityhund – måske alle dele :-) Jeg tror kun det er mine evner, der sætter grænserne.