Vores første Rallyprøve 25/9-10.

Vores fantastiske træner og gode ven Katrine Søgaard fra Lyngholm Hundeskole har stille og roligt fået overbevist Jessie og jeg om, at vi da sagtens kan deltage i Rally-prøver…..

Så den 25/9-10 tog Jessie og jeg til Rally Begynderprøve i Belgisk Hyrdehundeklub i Måløv under dommer Frank Kuhfelt. Vi var sammen med Maria, Philippa og Brigid, så vi var ikke helt ensomme :-) Tak for hyggeligt selskab :-)

Jessie og jeg havde fået startnummer 1 og jeg frygtede, at jeg ikke kunne styre mine konkurrencenerver, men i det øjeblik vi gik ind i ringen, forsvandt jeg ind i min egen lille boble og Jessie og jeg havde vores egen lille fest.

Resultatet var over al forventning: Vi gik til 92 point :-)

En tanke om "Vores første Rallyprøve 25/9-10."

  1. Selv tak! Det var rart ikke at være helt alene til vores første prøve :-) Heldigvis gik det godt for alle 3 hunde. Held og lykke på lørdag!!! (Går ud fra at du stadig har planer om at gå op)

Skriv et svar