Spanielklubbens udstilling i Ll. Skensved den 3/3-12

I dag tog tøserne og jeg på pigetur til Spanielklubbens udstilling i Ll. Skensved.

Vi havde en meget hyggelig tur med selskab af gode venner.

I dag prøvede vi noget nyt med Emma og det var en ny handler; Emma blev handlet af Anne Ingevold, hvilket må siges at være en god beslutning til Emma’s første tur i juniorklassen.

Juniorklassen bestod af 4 tæver, der alle var noget ældre end Emma, men dommeren kunne lide hende og kvitterede med Exc. m. CK, klassevinder og 3. bedste springer-tæve med RESERVECERTET.
En kæmpe tak for flot handling til Anne Ingevold :-)

Jeg gik selv i ringen med Jessie i en åbenklasse med 3 tæver; hun fik Exc. og blev klassevinder igen igen :-)

DKK’s Internationale udstilling i Fredericia den 11/2-12

Idag kørte vi en tur til DKK’s internationale udstilling i Fredericia og det var Martin’s første tur til denne udstilling.

Emma blev igen utryg i ringen og trak sig for dommeren, hvilket gjorde, at hun endnu en gang tog titlen som 2. bedste hvalpeklassetæve; hun fik dog SL.

Jessie fik en god kritik, der dog kun gav en VG.
Hun endte dog som klassevinder over 3 andre tæver.

Kritikker kan som altid læses på tøsernes egne sider.

På vejen hjem tog vi “lige en smuttur” over den dansk/tyske grænse, hvilket gjorde, at den fantastiske Toyota kom på hårdt arbejde på vejen hjem :-)

SPK’s Dinnerudstilling i Stoholm den 28. + 29. januar 2012

Vi pakkede den fantasiske Toyota og kørte turen til Jylland for at deltage i Spanielklubbens årlige Dinnerudstilling i Stoholm.
Vi havde indlogeret os på Stoholm Fritidscenter, hvor udstillingen blev afholdt og stedet gjorde alle vores fordomme om vandrehjem til skamme :-)

Vi havde en super hyggelig tur og synes rigtig godt om hele arrangementet.

Lørdag gik vi i seng med en Exc. m. CK og klassevinder til Jessie og en Lovende og 2. bedste hvalpeklassetæve til Emma.

Søndag kørte vi hjem med en Exc. og 4. bedste åbenklassetæve til Jessie og en SL og 2. bedste hvalpeklassetæve til Emma.

Tøserne var, som altid, nemme at rejse med og tog turen med ophøjet ro, selvom Emma dog ikke var tryg i ringen og trak sig for dommeren :-(
Lidt ærgeligt, da lørdagens dommer rigtig godt kunne lide hende, men fair skal fair: han kunne ikke give hende mere end lovende, når hun trak sig for ham :-(

Spanielklubbens udstilling i Ll. Skensved 26/11-11

Hele familien var på tur igen og denne gang gik turen til Ll. Skensved til Spanielklubbens anden certifikatudstilling i dette år.

Begge hunde var en fornøjelse at have med som sædvanlig :-) og dommer Bjarne Sørensen fra Norge kvitterede med Exc. m. CK og bedste åbenklassetæve til Jessie og SL og 2. bedste hvalpeklassetæve til Emma.
Som altid kan kritikkerne læses på tøsernes egne sider.