Juleskue i DKK Kreds 10 den 12/12-10

Den 12/12 kørte Jessie og jeg til juleskue i Næstved hos DKK kreds 10.

Det var et super arrangement, selvom pladsen var trang i hallen.

Jessie var den eneste springer tilmeldt og hun fik en super kritik af dommer Jørgen Hansen samt bedømmelsen Excellent. Hendes kritik kan læses under hendes udstillingsresultater.
Vi havde en hyggelig dag og Jessie var som altid super dejlig at have med og showede som en prof igen igen :-)

Mollie under kniven :-(

Den 18/11 var Mollie under kniven hos Ayo Weiland hos Solrød Dyreklinik, da jeg ved en almindelig trimning igår opdagede en knude på indersiden af øret på størrelse med en ært.
Knuden var kommet i løbet af en måned og Ayo mente, at det var en god ide at fjerne den, så vi kunne se hvad det var, når nu den havde vokset så hurtigt.

Mollie fik ialt fjernet 3 knuder, der var kommet indenfor en måned og alle var på størrelse med ærter samt en forstørre talgkirtel, som hun har haft i mange år.

Mollie fik en syning på ryggen efter talgkirtel på 10 cm., en syning på højre bagknæ på 5 cm., en syning på 2,5 cm. på ydersiden af øret samt en syning på 2,5 cm. inde i øret. Ayo har dog lavet et meget fint stykke arbejde og kun på ryggen og bagknæet kan man se et ar.

Der blev naturligvis sendt vævsprøver ind til vurdering grundet mistanke om ondartethed, når de nu havde vokset så hurtigt og mandag den 29/11 fik vi svaret:

Alle 3 knuder var godartede :-) Og talgkirtlen var “bare” en taglkirtel. Knuderne var dog 3 forskellige slags, men jeg glemte helt at spørge om hvad de var, da jeg var så glad for at få ad vide, at de alle var godartede :-)