Længe siden sidst :-) og velkommen hjem, Emma.

Der har været stille her på siden, så en opdatering må være på sin plads.

Det har været ultra hårdt at måtte sige farvel til Mollie så kort tid efter vi måtte sige farvel til Rosie og vi har alle 3 været meget ramt af sorgen.
Samtidig med at skulle behandle sorgen har vi skulle lægge sidste hånd på vores hus, så vi kunne flytte ind igen, men det har været hårdt at flytte tilbage, da huset jo blev købt til Mollie og Rosie.
De sidste 2½ år har været fyldt med omkostninger; både økonomiske og følelsesmæssige og nu skal en helingsproces igang.

Vi havde egentlig besluttet at vente med at få hund nr. 2 til næste år og vi var så småt begyndt at kigge på opdrættere; vi har været vidt omkring med hensyn til valg af race, men valget faldt igen på en engelsk springer og noget hurtigere end næste år :-)

Skæbnen ville at en tæve jeg længe har fuldt med stor interesse i udstillingsringen lå med hvalpe og der stadig var en tævehvalp tilbage, da jeg ringede kun 2½ uge, før de var klar til levering.

Vi kørte derfor en tur til det jyske en uge før de var leveringsklar og hilste for første gang på Sieger’s Quite Please aka Emma…. Der gik ikke mange sekunder fra vi hilste på hende til beslutningen var taget og den 18/7-11 hentede vi lille Emma hjem :-)
En stor tak skal lyde til Jessie, Vibe og Kaj for denne skønne lille pige, der har livet vores hjem op og skal være med til at bygge nye minder op for os.

Jessie (vores hund) har taget godt imod lille Emma og de stortrives sammen :-)

Skriv et svar